Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Un transport ilegal de lemn a fost interceptat în apropiere de Sucevița, în urma unei sesizări primite de Secţia 3 Poliţie Rurală Marginea. În vehicul se afla mai mult lemn decât cel înscris în acte, prin urmare s-au aplicat amenzi în cuantum de 30.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Potrivi Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orei 4:00, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată cu privire la faptul că un autocamion este supraîncărcat cu material lemnos și se deplasează spre comuna Sucevița din direcția Ciumârna. Echipajul de poliție a oprit pentru control, pe DN17A, autocamionul cu remorcă condus de un bărbat de 65 de ani, din comuna Moldoviţa. Acesta avea în vehicul, potrivit avizelor de însoţire, cantitatea de 11,02 mc lemn rotund de esenţă fag, respectiv 22,03 mc lemn rotund de esenţă rășinoase.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la tonajul ansamblului auto, dar şi la cantitatea de material lemnos transportată, s-a cerut sprijinul ISCTR Suceava şi a specialiştilor silvici. Şoferul a refuzat… Continuarea, pe Jurnal FM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here