Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

În judeţul Suceava se vor organiza 22 de centre de vaccinare în 16 localităţi, cu 8 mai puţin decât se anunţase iniţial, a declarat prefectul Alexandru Moldovan. Astfel, în orașul Vatra Dornei va fi un singur de vaccinare, cu 3 echipe. Spitalul din Vatra Dornei asigură servicii medicale pentru 42 de mii de locuitori, din care 14.400 în municipiu, iar restul în localitățile arondate. Spitalul este situat la o distanţă de circa 110 km de Spitalul Judeţean Suceava şi la 80 de km de Spitalul Judeţean Bistriţa. Cea mai apropiată unitate spitalicească este Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, aflat la 35 de km.

Prefectul a anunțat că, dintre cele 7 spitale din judeţ, 6 vor rămâne cu centre de vaccinare pentru faza II şi III, iar Spitalul Municipal Vatra Dornei nu va mai avea un astfel de centru din motive de logistică.

Potrivit prefectului, sunt în curs de operaţionalizare cele 22 de centre de vaccinare, iar în municipiul Suceava vor fi cinci centre cu patru echipe de vaccinare pentru fiecare centru, estimându-se vaccinarea a 21.320 de persoane.

La Rădăuţi vor fi două centre cu patru echipe, la Fălticeni un centru cu cinci echipe, la Câmpulung Moldovenesc un centru cu cinci echipe, iar la Vatra Dornei un centru cu trei echipe... Continuarea, pe Jurnal FM


Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here