Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Polițiștii Poliției Orașului Salcea și ai Postului de poliție Dumbrăveni, aflaţi vineri seara în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza comunei Dumbrăveni, au identificat în trafic, pe drumul naţional 29, un autoturism care avea direcţia de deplasare Suceava către Botoşani. La volan se afla un bărbat de 45 de ani din județul Botoșani, iar pe bancheta din dreapta, în calitate de pasager, era un alt bărbat, de 56 ani, din comuna botoșăneană Frumușica.

În portbagajul vehiculului au fost identificate mai multe colete din plastic, în care se găseau articole pirotehnice. Pasagerul de 56 de ani a declarat că el este proprietarul acestora şi le-a cumpărat de la o persoană necunoscută, contra sumei de 1500 lei. În urma inventarierii s-a stabilit faptul că cei doi transportau cantitatea totală de 1.755 de articole pirotehnice.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii de poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „efectuare de orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”… Continuarea, pe Jurnal FM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here