Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a donat aproximativ 20 de tone de cartofi spitalelor din Rădăuți, Fălticeni, Siret, Câmpulung Moldovenesc, dar și Mănăstirii Râșca. Această acțiune, după cum spun reprezentații Arhiepiscopiei, a fost o adevărată desfășurare de forțe, la care au contribuit Sectoarele Misiune și Social Filantropic.

La Mănăstirea Sihăstria Putnei, 50 de tineri voluntari de la parohiile din zona Rădăuți, Fălticeni și Suceava și oameni cu suflet mare au sortat cartofii și i-au pus în saci, pregătind darul pentru spitalele în care oamenii bolnavi, în suferință, așteaptă tămăduirea cu nădejde în Dumnezeu. Departamentul Activități Tineret a fost în prima linie. Acțiunea de voluntariat a tinerilor a fost coordonată de părintele Justinian Cojocar, care a muncit energic alături de inimoșii tineri și de oamenii harnici care s-au adăugat cu bucurie lucrării.

„În anul acesta 2020, proclamat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române <Anul omagial al pastorației părinților și copiilor și Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români>, încă o picătură de milostenie se adaugă altor picături de până acum ce se doresc a curge frumos în oceanul plin de milostivire al Împărăției lui Dumnezeu”, au transmis reprezentații Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here