Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Miercuri dimineaţa, 28 octombrie, la Casa de Cultură din Rădăuţi a avut loc ceremonia oficială de învestire a primarului ales Bogdan Loghin şi a noului legislativ al municipiului. Între invitaţi s-au aflat prefectul Alexandru Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, deputatul liberal Dumitru Mihalescul, dar și reprezentanți ai cultelor din oraş..

După depunerea jurământului, Bogdan Loghin a declarat că nu se va abate de la progamul pe care l-a anunțat în campania electorală.

„Am spus înainte de campanie că voi fi primarul tuturor rădăuțenilor. Vreau să-i asigur pe rădăuțeni că nu mă voi clinti cu un centimetru față de ceea ce am spus și că nu voi avea liniște până când nu voi ști că cel mai sărac om din Rădăuți nu va avea un acoperiș curat deasupra capului lui și pe toți ceilalți din Rădăuți care așteaptă cu nerăbdare investiții majore în acest municipiu care suferă la acest capitol”, a declarat Bogdan Loghin.

Acesta a precizat că va convoca o ședință de îndată prin care va fi numit viceprimarul municipiului Rădăuți, dar și că nu va face alianțe în Consiliul Local… Continuarea, pe Jurnal FM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here