Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 

Începând de marţi, 14 iulie, Direcția de Sănătate Publică Suceava va efectua la cerere teste pentru persoanele care pleacă în vacanță în țări care solicită românilor certificat cu rezultat negativ la testul SARS-CoV-2. Testul costă 250 de lei, iar rezultatul va fi comunicat în 24 până la 48 de ore de la momentul testării. Programările se fac online sau telefonic.

Directorul executiv al instituţiei, dr. Dinu Sădean, a subliniat însă că prioritate la testare au contacţii simptomatici din focare, persoanele depistate pozitiv la infecţia cu Covid-19 care doresc să se retesteze, cei care pleacă în concediu fiind pe ultimul loc. Medicul epidemiolog sucevean a menţionat că, la aparatul Real Time PCR din dotarea laboratorului instituţiei, pot fi lucrate 64 de teste pe zi şi că DSP Suceava dispune de suficiente kituri de recoltare.

De cealaltă parte, managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, medicul Alexandru Calancea, a declarat că, deocamdată, în laboratorul de biologie moleculară sunt efectuate analizele necesare în diagnosticarea infecţiei cu Covid-19 pentru probe recoltate de la pacienţii care se adresează unităţii spitaliceşti şi de la personalul spitalului. Acesta a precizat că… Continuarea, pe Jurnal FM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here