Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 

Astăzi, 10 iulie, la Vatra Dornei este prezentă o delegație a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condusă de George Scarlat – secretar de stat, responsabil pe domeniul zootehnie și industria alimentară. Sunt purtate discuţii cu furnizorii și procesatorii din industria laptelui, în contextul anunțului făcut de Grupul Lactalis privind închiderea unităților de producție din Floreni și Vatra Dornei (mai multe amănunte, AICI)

La întâlnire mai participă reprezentanți de instituții din județ – Prefectură, Consiliul Județean, Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Agenția de Plăti și Intervenție pentru Agricultură (APIA), precum și primari din zona Dornelor.

Se dorește a fi o analiză aplicată privind perspectivele procesării laptelui în județul Suceava și cu privire la dorința clară ca producția de lactate LaDorna să fie realizată în județ. De asemenea, zilele următoare va loc o întâlnire cu reprezentanții Grupului Lactalis, programată la Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale”, a declarat Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here