Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 

În perioada 23 – 29 mai, iubitorii Thaliei vor putea urmări online spectacolele Teatrului „Matei Vișniec”. Acestea vor fi difuzate pe mai multe medii online, după un program anunțat, iar spectatorii nu au nevoie de bilet, ci doar să stea în siguranță, acasă. Ediţia din acest an a Zilelor Teatrului Matei Vişniec a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, aşa că organizatorii s-au gândit la un eveniment ÎN LOC DE…

„Să o numim ediție online a Zilelor Teatrului Matei Vișniec ar fi prea mult. Luna mai fără teatru la Suceava ar fi, însă, prea puțin. Așa că o să-i zicem ÎN LOC DE Zilele Teatrului Matei Vișniec 2020, adică varianta festivalului nostru de teatru adaptată la starea de alertă în care ne aflăm. Ne e dor de publicul nostru și credem că e și viceversa. De aceea, vreme de o săptămână, de sâmbătă până vineri, de pe 23 mai până pe 29 mai, vă dăm întâlnire online.

Zilnic, la ora cunoscută – 19:00, vom difuza pe pagina noastră de Facebook spectacole mai noi sau mai vechi ale teatrului sucevean. Nu e nevoie de bilet, nici de măsuri de siguranță câtă vreme sunteți acasă. E nevoie de dor de teatru”, au transmis reprezentanții teatrului sucevean.

Programul evenimentului… Continuarea, pe Jurnal FM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here