Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, joi, o cantitate însemnată de țigări de contrabandă, transportată într-o maşină cu numere de înmatriculare false. Şoferul a încercat să scape în trafic de autorități, dar a sfârșit prin a comite un accident. În această dimineaţă, 22 mai, instanţa a dispus arestarea lui pentru 30 de zile.

Autoturismul condus de bărbatul de 23 de ani, din Suceava, a fost interceptat de polițiștii de frontieră pe un drum între Laura și Vicovu de Sus. Şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, acroşând intenţionat una din autospecialele poliţiei de Frontieră. Apoi a lovit un cap de pod  şi s-a oprit în gardul unei locuinţe particulare. În timpul controlului făcut asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit 15.000 de pachete de ţigări de proveniență ucraineană,  în valoare de 175.000 de lei.

Totodată, în urma cercetărilor s-a constatat că autoturismul folosit în activitatea infracţională figurează ca fiind radiat din circulaţie în Italia, având numere false de înmatriculare. În plus, şoferul figura cu permisul de conducere suspendat. Drept urmare, el este… Continuarea, pe Jurnal FM

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here