Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Suceava au descoperit, într-o hală din municipiul Rădăuți, un utilaj în valoare de peste 600.000 lei, care era căutat de autoritățile din Marea Britanie pentru confiscare. Buldoexcavatorul aparținea unui cetățean român în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, un echipaj de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava a organizat, miercuri, o acțiune pe linia combaterii traficului cu autovehicule furate din străinătate. În aceste condiții, oamenii legii au descoperit utilajul marca JCB, care, în urma verificărilor, s-a dovedit a fi căutat pentru confiscare, alerta fiind emisă la 24 februarie de autoritățile din Regatul Unit la Marii Britanii.

Buldoexcavatorul fabricat în anul 2018, în valoare de peste 600.000 de lei (aproximativ 125.000 de euro), a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here