Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Trei şoferi au fost prinşi beţi la volan şi acum sunt cercetaţi penal. Unul dintre ei a provocat un accident rutier, iar un altul avea permisul de conducere reținut.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, duminică la prânz, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe raza comunei Valea Moldovei un autoturism a intrat în gardul unei locuințe, iar conducătorul auto pare sub influența băuturilor alcoolice. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat vehiculul şi pe şoferul respetiv, un localnic de 45 de ani.

 Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. După aceea, la spitalm i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

*          *

*

Tot pe 1 martie, în jurul orei 17:40, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control, la intersecţia străzilor Miron Costin şi Ştefan cel Mare, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Vicovu de Jos.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reţinut pentru abateri la regimul rutier. În plus, etilotestul a indicat 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”. În urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea  pentru 24 de ore a bărbatului de 32 de ani, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

*          *

*

Duminică seara, în jurul orei 20:40, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control, pe drumul judeţean 208 B din comuna Hânțești, autoturismul condus de un localnic de 24 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital,  i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here