Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
,, Am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor. Eu sunt mai mainstream. Nu am avut mereu tangenţă foarte foarte mare cu cultura” a spus joi, cântăreața Irina Rimes în cadrul unei conferințe de presă organizată la Muzeul Național de Artă al României. Cântăreaţa a fost prezentată drept ambasadorul Zilei Brâncuși, care va avea loc pe 19 februarie 2020, când se vor împlini 144 de ani de la nașterea celui mai important artist pe care România l-a dat lumii.

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a susținut că a apelat la Irina Rimes pentru a aduce tinerii mai aproape de cultură, iar cântăreața i-a propus ministrului, chiar în timpul conferinței, să îi invite la discuții și pe cei de la 5 Gang, pentru a atrage un public și mai tânăr decât cel pe care îl are ea.
Întrebată ce ştie despre Coloana Infinitului, cântăreaţa a spus: „Nu știam ce reprezintă, nu înțelegeam această abordare și când am văzut Coloana Infinitului pentru prima oară am avut impresia că mă întâlnesc cu ceva care nu era din lumea, dar mereu a fost prezent în lumea mea.”

Ministerul Culturii va celebra Ziua Brâncuși la MNAR, cu o proiecție care a costat aproximativ 40.000 de euro.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here