Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Ministrul francez al Sănătăţii, Agnes Buzyn declară, citată de cotidianul Le Figaro, că au fost depistate primele două cazuri de coronavirus pe teritoriul francez.
Un caz a fost depistat la Bordeaux iar celălalt la Paris. Doamna ministru declară faptul că ambele persoane, pacienţi acum, internaţi în spital, s-au întors recent din China şi au intrat în contact cu mai multe persoane. Doar pacientul din Bordeaux, în vârstă de 48 de ani, a trecut prin oraşul Wuhan.

„Reconstituim în acest moment istoricul acestor pacienți infectați, pentru a putea contacta persoanele cu care aceștia s-au intersectat. Perioada de incubație este probabil în jur de 7 zile, între 2 și 12 zile”, a explicat ministrul francez al Sănătății
Bilanțul oficial al maladiei cauzate de acest coronavirus apărut în decembrie într-o piață din Wuhan, oraș din centrul Chinei, s-a agravat vineri, urcând la 26 de morți. Alte peste 800 de persoane au fost infectate. Alte cazuri de infectare cu coronavirusul din China au mai fost descoperite, până acum, în Statele Unite, Japonia, Thailanda, Singapore, Coreea de Sud, Vietnam, Taiwan, Filipine, Arabia Saudită, Nepal, precum şi în teritoriile chineze Hong Kong şi Macao.
China a confirmat sâmbătă ( azi, ora 04.58 ) că 41 de oameni au murit până acum din cauza noului coronavirus care a infectat peste 1.300 de persoane la nivel mondial.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here