Acasă administratie Naţionala feminină de handbal a României, are de astăzi un nou selecţioner….şi...

Naţionala feminină de handbal a României, are de astăzi un nou selecţioner….şi e român.

0
Fostul antrenor  de la SCM Craiova, Bogdan Burcea ( 47 de ani ) a fost votat astăzi, în cadrul Comisiei Tehnice, cu unanimitate de voturi să preia funcţia de selecţioner al naționalei feminine de handbal.
 Bogdan Burcea va trebui să-și aleagă un secund cu licență Master Coach, iar cel mai probabil alesul lui va fi Ovidiu Mihăilă, antrenorul Gloriei Buzău. De asemenea, în cărți mai este și Horațiu Pașca, tehnicianul de la Gloria Bistrița.
România e calificată la Turneul preolimplic din perioada 20-22 martie, care va avea loc în Podogorica (Muntenegru), acolo unde reprezentativa noastră le va întâlni pe Norvegia, Muntenegru, iar a treia echipa va fi stabilită dintre Germania, Danemarca si Kazakhstan.
Bogdan Burcea a lucrat la echipa națională ca secund al lui Gheorghe Tadici, în perioada 2012 – 2015, și a mai pregătit mai multe cluburi, printre care și pe Hondbóltsfelagið Tjaldur, din Insulele Feroe. Cel mai important succes al carierei sale de tehnician a fost Cupa EHF, câștigată cu SCM Craiova.

Sursa : GSP.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here