Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Cazat fiind la un hotel din municipiul Suceava, fiind invitat de municipalitate să cânte de Ziua Naţională a României, pe esplanada Casei de Cultură, solistul de muzică populară Anton Achiţei, a încercat în noaptea de 29/30 noiembrie, să se sinucidă. Acesta s-a dus în baia camerei de hotel şi a încercat să-şi taie venele, de la mână cu o lamă de bărbierit.
Speriat de ce făcuse, Anton Achiţei a sunat un prieten care la rându-i a sunat la 112. Ambulanţa l-a preluat transportându-l la  Secţia UPU a Spitalului Județean Suceava, unde i s-au acordat îngrijirile necesare.
Deşi medicii i-au recomandat solistului să fie transportat la Secţia de Psihiatrie a principalei unităţi spitaliceşti a judeţului, acesta a refuzat el fiind internat până la urmă la Secția de Gastroenterologie. Diagnosticul pus de medici a fost de „tentativă autolitică, plăgi tăiate superficial antebraț, sindrom depresiv, sindrom anemic”. Anton Achiţei urmează să fie examinat şi din punct de vedere psihiatric.
Cântăreţul Anton Achiţei, în vârstă de 73 de ani, născut în judeţul Botoşani ( Mănăstireni-Poenari ) , are actualmente domiciliul în municipiul Bacău.

 

 

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here