Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Dragi prieteni, citim pe pagina LINIA 515 : DORNEŞTI – PUTNA – 39 km şi multă pasiune, că ,,Podul de la Dorneşti va intra în reparaţii” – NOIEMBRIE 20, 2019/ PAUL’S PAUL
,,Cândva cel mai lung pod în curbă din Europa, sau mândria comunei Dornești, podul feroviar aferent liniei 515 Dornești – Putna, nu se află într-o stare tehnică tocmai bună. Astfel în prezent toate trenurile circulă cu viteza maximă de 10km/h.
Momentan se află în revizie:
În această perioadă podul se află în revizie tehnică până la intrarea în vigoare a noului mers al trenurilor. Astfel, se preconizeaza modificarea vitezei maxime de la 10 la 30km/h începând cu 15 decembrie.
Reparații planificate:
Conform planului de reparații al CFR SA pentru anul 2020, podul de la Dornești va fi reparat pentru a se putea circula în condiții de siguranță cu 60km/h pentru trenurile de călători și 50km/h pentru marfare. De asemenea acesta va fi revopsit complet tot anul viitor.
Starea actuală:
Podul este limitat la 10km/h, fiind într-o stare tehnică precară. Aici putem aminti deraierea trenului încărcat cu plăci OSB din 19 august 2019, format din 25 vagoane dintre care 4 au deraiat, unul răsturnându-se la 45°. Deși ancheta nu s-a finalizat, vinovatul preliminar, ar fi starea infrastructurii (traverse neconforme)”
           Sursa : LINIA 515 : DORNEŞTI – PUTNA – 39 km şi multă pasiune – PAUL’S PAUL
                  Foto : VALENTIN FLORIN STOICA
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here