Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Astăzi-dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe raza comunei Putna, la 500 m de intersecţia cu localitatea Gura Putnei, a avut loc un teribil accident de circulaţie. Un autoturism a părăsit partea carosabilă intrând cu putere într-un gard metalic şi în curtea unei gospodării ( din ce se vede în foto ). Implicate în accident, două persoane, aflate în autoturism.

Conform declaraţiilor, purtătorului de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, domnul slt. Alin Găleată, modulul SMURD de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus, autospeciala pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, sprijinite de două echipaje SAJ Rădăuţi, au găsit la faţa locului două persoane, ambii de sex masculin, neîncarcerate. Una era inconştientă ( aprox. 25 de ani ) cealaltă aflându-se în stare de semiinconştienţă ( aprox. 24 de ani )

Victimei inconştiente i s-au aplicat manevrele de resuscitare, în timp ce cealaltă victimă aflată în stare de semiinconştienţă, a fost transportată, cu multiple traumatisme, la Spitalul Municipal din Rădăuţi. Din păcate victima căreia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, de aprox. 25 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.
    Vom reveni cu detalii!
Dumnezeu să-l ierte pe tânărul decedat! Celuilalt tânăr îi dorim sănătate şi putere !
               Sursa : ISU Bucovina Suceava
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here