Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Este salutară ideea, deşi mulţi se miră de faptul că se montează încă de pe acum, instalaţiile luminoase pesntru sărbătorile de iarnă. Am stat de vorbă câteva minute cu domnul Bogdan Loghin ( ,,…. încă sunt viceprimar până la venirea ordinului prefectului…” – text din pagina dumnealui de f.b.) care supraveghea bunul mers al lucrărilor de montare a instalaţiilor luminoase,  şi  ne spunea că deşi lumea se miră că încă din noiembrie se montează instalaţiile luminoase, dumnealui e bucuros că vremea încă permite acest lucru căci dacă se întârzie pe ultima sută de metri, e greu ca muncitorul să stea cocoţat pe statuia ecvestră a lui Bogdan I, într-un eventual vânt rece, ninsoare şi să lucreze.

Este adevărat, însă noi românii ne-am învăţat să facem lucrurile în ceasul al XII-lea şi mai avem noi românii un stil de a critica şi de a face din ţânţar, armăsar sadea, fenomenal. De data aceasta administraţia primăriei s-a gândit bine, nu credeţi? Cu ce deranjează pe Măria Sa Citizenul, trecătorul, în drumu-i către Centru, sau stând în parc, sau umblând lerla în plimbare, că deja sunt montate instalaţiile care vor fi aprinse, întâia oară, de Ziua Naţională la 1 Decembrie? Dacă tot se montează instalaţii în Parcul Central, poate se montează şi becuri în cele două parcuri…noaptea e cam întuneric…şi poate se refac corpurile de iluminat, multe din ele distruse tot de Măria Sa Citizenul, doar că administraţia a uitat să le repare. Hai, curaj! Să avem grijă de urbea noastră!

Şi hai să lăsăm politichia deoparte, măcar acum şi să ne bucurăm că vine omătul care o să mai acopere din mizeriile cu care omul împroaşcă mediul înconjurător, sufletul naturii, încă răbdător. Hai să mai fim Oameni şi să ajutăm, nu să criticăm. Fie Ţării şi Rădăuţiului, bine!
             Foto : Bogdan Loghin
                                                      Iulian Iustin Melinte
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here