Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Dragi prieteni, Bună dimineaţa! Asociaţia Rădăuţiul Civic, a emis un comunicat de presă cu privire la o construcţie ilegală din centrul municipiului Rădăuţi. Ei, anunţă că vor sesiza organele de urmărire penală cu privire la acest aspect.
Redăm în cele de mai jos, textul comunicatului de presă aparţinând Asociaţiei Rădăuţiul Civic :
,,Bună ziua,
În urmă cu exact o lună de zile asociația noastră semnala o construcție ilegală în centrul orașului Rădăuți, avându-l drept beneficiar pe omul de afaceri Iacov Plămadă.
După sesizări, după telefoane chiar la Poliția Rădăuți, apeluri la 112 în care Poliția a ajuns dar nu a întocmit niciun act, după discuții cu primăria care ne-a comunicat că tot ce a putut face este să aplice o amendă de 2.000 de lei (aproape de minimul legal), până în prezent, constructorul își continuă lucrarea nestingherit.
Pentru că este halucianant cum de 1 lună de zile autoritățile asistă la aceste ilegalități, am fost nevoiți să sesizăm organele de urmărire penală. Aici veți regăsi  o analiză detaliată a situației: https://www.radautiulcivic.ro/constructia-ilegala-din-centrul-radautiului-si-pasivitatea-autoritatilor-am-sesizat-organele-de-urmarire-penala/.
Atașăm textul acestei analize, alături de câteva imagini și anexe relevante. Sperăm ca organele legii să-și facă treaba. Vă stăm la dispoziție pentru orice alte detalii.
Cu bine,
Luca Ciubotaru, Asociația „Rădăuțiul civic”
E-mail: radautiulcivic@gmail.com / Tel: 0741 975 076
Acesta este comunicatul emis de Asociaţia Rădăuţiul Civic.
Felicitări pentru implicare, pentru modul vertical cum înţeleg membrii acestei Asociaţii să apere urbea de modul josnic cum alţi cetăţeni aleg să compare Cetatea cu un bun al lor. Încă odată, felicitări şi succes în demersurile dumneavoastră, dragi cetăţeni iubitori de DREPTATE!

Rădăuţiul, pentru rădăuţeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!