Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Primarul municipiului Rădăuţi, domnul Nistor Tătar ne-a anunţat în cadrul conferinţei de presă de ieri 18 octombrie, că miercuri 23 octombrie 2019, premierul (demis) Viorica Dăncilă, candidatul Partidului Social Democrat la preşedenţia României, va face o vizită în judeţul Suceava, făcându-şi timp să ajungă şi în municipiul Rădăuţi…judeţul Suceava.
Domnia sa, are inclusă pe ordinea de zi ( miercuri ) şi vizita la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi.
Vă reamintim că aflată într-o vizită oficială prin Bucovina, doamna Viorica Dăncilă, pe atunci prim ministru, s-a trezit că vorbeşte de judeţul Hunedoara deşi se afla la vreo 500 de kilometri de acel judeţ. A fost corectată discret de preşedintele PSD Suceava, Ioan Stan. Viorica Dăncilă: ,,Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara, vizită…” Ioan Stan: ,,Suceava”. Viorica Dăncilă: ,,…în judeţul Suceava. Am fost în mai multe judeţe: Hunedoara, am fost în judeţul Sălaj, am fost în Maramureş.”
Nu era prima dată când Viorica Dăncilă încurca locaţiile. În data de 11 mai, prezentă la mitingul PSD de la Galați, Viorica Dăncilă a făcut o confuzie în legătură cu locul unde se află, spunând că este de fapt la Iași, unde, cu două zile înainte, partidul organizase un miting la care ea nu a participat.
   Urăm succes tuturor candidaţiilor…care ştiu citi harta României!
                     Iulian Iustin Melinte
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here