Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Primăria municipiului Rădăuţi, prin purtătoarea de cuvânt, domnişoara Bianca Cepil, ne trimite următorul Comunicat, privind executarea tragerilor cu muniție de război, de către personalul poliției :
Comunicat de presă
         În baza adresei Poliției Municipiului Rădăuți, vă aducem la cunoștință că în data de 15 octombrie 2019, între orele 9:00 – 12:00, în Poligonul VADUL VLĂDICHII se vor executa trageri cu muniție de război, de către personalul poliției.
În vederea evitării eventualelor incidente, cetățenii au următoarele obligații:
 – să nu intre în perimetrul de siguranță al poligonului pe timpul tragerilor,  restricție valabilă pentru persoane, animale, atelaje și autovehicule;
 – la recepționarea semnalelor acustice transmise de către personalul poligonului cu privire la începerea tragerilor, să părăsească imediat zona restricționată, în cazul în care au pătruns accidental în această zonă;
 – să respecte indicațiile personalului din posturile de pază a poligonului;
 – să nu provoace focul deschis în zona perimetrului de siguranță a poligonului;
 Organizatorul tragerii va respecta cu strictețe prevederile Regumentului pentru trageri al MAI, publicat în Monitorul Oficial nr. 427/06.06.2008.
      Poliția locală va include în traseul de patrulare, în ziua de 15.10.2019, între orele 08:15 – 08:50, și  împrejurimile  poligonului, pentru informarea cetățenilor și, eventual,  eliberarea zonei restricționate.

 

 

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here