Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Peste 200 de oameni lucrează în prezent la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi. Primarul Nistor Tătar se declară mulţumit şi speră ca anul acesta, lucrările să se apropie de final.

“Lucrările la şoseaua de centură merg foarte bine. Începând de sâmbătă au început să toarne primul strat de asfalt pe tronsonul de la Volovăţ spre Marginea şi eu zic că merg foarte bine. Există o variantă ca anul acesta să ne apropiem de final. Depinde de mai mulţi factori, în primul rând de timp, să vedem care e situaţia dacă  timpul o să ne permită să lucrăm. Oricum sunt comasate foarte multe forţe, sunt foarte multe maşini, sunt peste 200 de oameni care lucrează la şoseaua de centură. Zic eu că e un lucru foarte bun şi dacă o terminăm în toamna asta sau primăvara viitoare e o realizare foarte mare pentru Rădăuţi” ne-a declarat Nistor Tătar primarul municipiului Rădăuţi.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc prezent în judeţul Suceava, la mijlocul acestei luni, a declarat că este foarte mulţumit de felul cum decurg lucrările la soseaua de centură a Rădăuţiului.

El a declarat atunci că  şoseaua de centură a oraşului Rădăuţi ar putea fi terminată mai repede pentru că acolo este „un constructor foarte bun, care are un ritm foarte alert”.

Vă amintim că lucrările la  şoseaua de centură ar trebui sa se încheie official în anul 2021.

Foto: Primăria Rădăuţi

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here