Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Tot mergi şi mergi biet creştinule şi numai nu ajungi în sufletu-ţi, îngreunat de atâtea poveri deşarte. Ba responsabilităţi sociale, ba rate interminabile, ba coşuri cu mâncare, ba haine, ba medicamente şi tu nu reuşeşti să te mai uiţi la sufletul care se stafideşte sub arşiţa acestor timpuri.
Astăzi 15 august, în fiecare an de 15 august este prăznuită, Adormirea maicii Domnului. Sfânta Scriptură nu ne spune nimic despre mutarea Fecioarei Maria la cele veşnice. Informaţiile pe care le avem legate de moartea, îngroparea şi înălţarea ei la cer, vin din Sfânta Tradiţie.
Potrivit Tradiţiei, Maica Domnului a mai trăit 11 ani dupa înaltarea la cer a Fiului său. Sfântul Arhanghel Gavriil i-a vestit trecerea din lumea aceasta la viaţa veşnică cu trei zile înainte de adormirea sa: «Acestea zice Fiul tău „Vremea este a muta pe Maica Mea la Mine. Nu te teme de aceasta, ci primeşte cuvântul cu bucurie, de vreme ce vii la viaţa cea nemuritoare”.
Apoi Măicuţa Domnului le-a spus celor apropiaţi ei, „Nu faceţi din mutarea mea pricină de doliu, ci umpleţi-vă de bucurie şi mai mare. Doresc să merg la Fiul meu, Cel ce dăruieste tuturor fiinţa şi viaţa. Şi când mă voi duce la El, nu voi înceta să ma rog şi să mijlocesc pentru voi, pentru toţi creştinii şi pentru lumea întreagă, ca Cel ce o judeca în milostivirea Sa, să se milostivească de toti credincioşii şi să-i întărească şi să-i ducă pe calea vieţii, iar pe cei necredincioşi să-i întoarcă şi să-i facă pe toţi o singură turmă a Bunului Păstor care şi-a dat sufletul pentru oile Sale şi le cunoaste şi ai Săi îl cunosc!” – Gânduri din Ierusalim
Opreşte-te puţin creştinule şi poposeşte în sufletul tău spre rugăciune şi cunoaştere căci aşa spune Măicuţa Maria, să nu ne întristăm şi bucurie să avem în noi. Plouă în Bucovina şi pelerinii, întăriţi de Duhul Sfânt aduc slavă Fiului Lui Dumnezeu şi Maicii Sale, care a adormit în Domnul.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here