Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Revenim asupra accidentului de ieri, petrecut cu puţin timp înainte de ora 12.00, la intersecţia străzilor Aron Pumnul cu Daciei, din municipiul Rădăuţi. Facem acestei precizări, respectând dorinţa doamnei L.A.M., şoferul autoturismului Volkswagen Golf, implicat în accident. Iată filmul evenimentului, relatat de doamna L.A.M., căreia îi mulţumim pentru precizări, dorindu-i sănătate :
Dumneaei nu a catalogat accidentul ca fiind unul grav. Tânărul P.F., şoferul autoturismul marca Fiat Punto, în vârstă de 20 de ani, este angajatul unui restaurant care furnizează comenzi cu meniuri, la domiciliul clienţilor. Acesta trebuia să oprească la indicatorul STOP. Neoprind a fost lovit de autoturismului Volkswagen Golf, la volanul căruia se afla doamna L.A.M. şi în urma impactului, autoturismul marca Fiat Punto, s-a răsturnat. Precizarea este că nu din cauza vitezei ( şoferul avea 70 km/h ) s-a răsturnat ci datorită faptului că nerespectând indicatorul STOP, a fost lovit de maşina doamnei care circula regulamentar. Tot doamna a mai spus că dacă era cu 2 metri mai în faţă, maşina dumeaei ar fi fost cea răsturnată. În urma accidentului şoferul a suferit leziuni ( julituri ) pe frunte, genunchi şi braţ superior iar doamna s-a ales cu o luxaţie şi un hematom de 10 cm la încheietura mâinii drepte. Şoferul care luase permisul de conducere acum doi ani, a declarat că se grăbea să onoreze câteva comenzi şi de aceea nu a mai oprit la STOP.

Ambilor şoferi li s-au recoltat la spital probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei iar rezultatul etilotestului a fost negativ, în ambele cazuri. Şoferul a mai rămas în spital circa o oră-două pentru investigaţii iar doamna şofer, până la ora 19.00, la fel pentru investigaţii medicale. Doamna L.A.M. a mai ţinut să precizeze că nu s-a panicat deloc ci dimpotrivă ea a venit la şofer comunicând cu el şi încercând să-l liniştească întrebându-l cum se simte. Şi continuă dumneaei, că a fost mai calmă decât martorii care se perindau în jurul lor. În încheiere doamna L.A.M. a spus despre şoferul furnizor că este cunoscut ca un teribilist şi un vitezoman în dorinţa acestuia de a onora toate comenzile.
Poliţia i-a oprit permisul de conducere, şoferului autoturismul marca Fiat Punto aceştia dându-i în schimb o dovadă cu care mai poate circula 15 zile. Cercetările continuă.
Mulţumim doamnei L.A.M. pentru precizări. Le dorim ambilor şoferi însănătoşire grabnică.

 

Iulian Iustin Melinte, Jurnal de Rădăuţi

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here