Premierul României, doamna Vasilica-Viorica Dăncilă, caută mulţimea. În luna în care aşa-zisa diasporă ( vorba domnului Gheorghe Flutur ) vine acasă, Premierul României se întoarce în judeţul Suceava şi ca preşedinte al PSD, dorind a lua pulsul organizaţiilor din acest judeţ, fost Hunedoara, fost….
Dacă mâine, 14 august a.c., va fi prezentă la Fălticeni la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD, joi 15 august doamna Dăncilă va dori să se afle printre pelerinii ortodocşi poposiţi la rugăciune la Mănăstirea Putna şi printre cei romano-catolici, ce se vor ruga la sanctuarul marian de la Cacica, cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Înconjurată de câteva persoane importante din PSD, printre care şi noul ministru al Internelor, Mihai Fifor, doamna Viorica Dăncilă va dori să împuşte doi iepuri deodată. Pe de o parte vizita cu caracter politic-electoral iar pe de altă parte, o baie de mulţime printre poporul care se afla la Putna şi la Cacica, venit să se roage mamei Lui Dumnezeu şi Mamei noastre cereşti, pentru sănătate, bunăstare, pace şi linşte. Dacă îi va împuşca, vom vedea. Cert este că uriaşul cu picioare de lut se cam clatină, în coaliţia PSD-ALDE se pare că este de împărţit ceva…o fi, Ciolanul?
Până una alta, sucevenii o vor întâmpina cum se cuvine pe doamna Dăncilă, domnia sa trebuie doar să ştie unde se află. În rest are Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, grijă de toate.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here