În data de 13 august, ora 0:02 s-a apelat numărul unic de Urgenţă 112, anunţându-se un incendiu în municipiul Suceava.
Miltarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Suceava, au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din municipiul reşedinţă de judeţ.
La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o casă de locuit şi la anexele gospodăreşti, cu pericol de propagare la construcţiile învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 2:10. Au ars o anexă din lemn pe 32 mp, astereala din lemn a casei de locuit pe 32 mp, tâmplărie din lemn, obiecte de mobilier, un metru cub lemne de foc, 12 stupi de albine, materiale textile şi altele. S-au degradat podul şi aproximativ 30 mp din pereţii casei de locuit. De asemenea, s-au deteriorat 3 metri liniari de lambriu din plastic, de la o anexă învecinată. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteielor provenite dintr-un foc deschis în spaţii deschise.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit a proprietarului, precum şi o locuinţă şi două construcţii anexe din imediata vecinătate.

 

Sursa : Purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, domnul slt. Alin Găleată. Mulţumim!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here