Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Ionuţ Aursulesei era agent principal de poliţie la Secția de Poliție Rurală Dărmănești. De câteva zile postase pe reţeaua sa de socalizare, mesaje ciudate, pornite se pare dintr-o durere ascunsă. Ieri 5 august a.c., în jurul orei 17.15 a scris un ultim mesaj :
,,Probabil se vor auzi din nou, fel şi fel de lucruri exagerate, veţi încerca să scoate-ţi iar vorbe despre mine, ca de fapt a fost alt motiv care a stat la aceasta decizie, dar e doar pararea voastra….Adevaratul motiv care m-a împins la acest gest e faptul ca nu am suportat ca, persoana ce o iubesc s-a ,,aruncat” în braţele altei persoane, în ciuda a tot ceea ce a fost şi într-un timp atât de scurt

Poliţistul şi-a tras un glonţ în cap. Colegii săi, văzându-i ultima postare l-au căutat, găsindu-l pe Dealul Mănăstirii, de la marginea cartierului Burdujeni, în autoturismul Audi proprietate personală. Se pare că la baza supărărilor sale, a cruntei decizii a stat decepţia în dragoste şi nu a suportat ca soţia să fie acum, în braţele altei persoane. De altfel poliţistul a şi postat o fotografie cu posibila soţie, la pieptul altui bărbat, stând pe o bancă.
Agentul principal de poliţie Ionuţ Aursulesei dăduse examenul psihologic pe data de 1 februarie a.c., fiind declarat APT. Spun însă medicii psihologi că o persoană poate ieşi Apt, de la un examen psihologic şi într-un timp relativ scurt adică în aceeaşi zi, să comită gesturi extreme. Mintea umană este atât de complexă încât ne poate uimi mereu.
Ionuţ Aursulesei prezenta semne vitale la sosirea ambulanței fiind transportat la SJU Suceava în stare foarte gravă fiind solicitat un elicopter pentru transferul acestuia la o clinică universitară.
Din declaraţiile purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, Aursulesei Ionuț s-a împușcat cu arma din dotare, însă în timpul liber. Agentul este născut în anul 1987, în municipiul Suceava. A primit doar calificative bune și felicitări în scris pentru activitatea sa profesională. Ultima evaluare psihologică a fost efectuată acestuia la 1 februarie 2019, agentul fiind declarat apt. El intrat în atenția psihologului după ce în 2015 a dispărut de la domiciliu, dar s-a întors ulterior.
Viaţa de militar, de poliţist nu e uşoară. Trebuie să ai în spate o fiinţă, o persoană care să te înţeleagă, să-şi asume situaţia. Labilitatea, instabilitatea cuplului, gelozia duc la probleme foarte grave care se pot termina, din păcate urât, ducând la adevărate drame.
Aseară, starea poliţistului era foarte gravă. Vom reveni cu amănunte.

 

Iulian Iustin Melinte, Rădăuţi

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here