Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Suceava a organizat şi desfăşurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică pe drumurile publice din raza de competență a Poliției Orașului Vicovu de Sus. În cadrul acestei acțiuni, care s-a desfăşurat miercuri 10 iulie,  au fost testați cu aparatul etilotest 66 de conducători auto, fiind aplicate 19 sancţiuni contravenționale, în valoare de 9.860 lei. Polițiștii au reținut 3 permise de conducere, au retras 6 certificate de înmatriculare și au ridicat 4 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Potrivit IPJ, un bărbat de 37 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost depistat conducând autoturismul pe strada Calea Bucovinei din localitate  având o alcoolemie de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată nu avea asupra sa certificatul de înmatriculare, iar autoturismul prezenta defecțiuni la sistemul de iluminare. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

De asemenea, un bărbat de 49 ani, din orașul Vicovu de Sus, a condus auto pe DJ 209G Vicovu de Sus, având inspecția tehnică periodică expirată din luna mai. Acesta a fost sancționat contravențional și i s-au reținut certificatul și plăcuțele cu numere de înmatriculare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here