Hard Radauti
Jurnal de Rădăuți a publicat știrea conform căreia, CFR a decis ca începînd cu data de 13 iulie 2019, să anuleze sau limiteze, din considerente economice, câteva curse de călători.
Deputatul de Suceava, Ioan Bălan s-a referit la acest aspect, supărat că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, a aprobat decizia CFR-ului. Deputatul liberal de Suceava a declarat marți, 9 iulie că nu știe ce să creadă despre Răzvan Cuc, ori este incompetent ori urăște Bucovina. „Altfel nu îmi explic cum de a fost de acord cu ordinul prin care din 13 iulie se vor anula zeci de trenuri de călători. Vor fi afectaţi românii din tot nordul ţării, de la Botoşani, Dorneşti, Dărmăneşti, Ungheni Prut, Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Cacica, Vatra Dornei, Ilva Mică şi până la Târgu Neamţ, Paşcani şi Tecuci. Practic, cea mai mare parte a trenurilor de călători este anulată printr-o sigură semnătură, lăsând oamenii fără posibilitatea de a se mai deplasa”- Ioan Bălan.
În concluzie deputatul PNL, a cerut ministrului Transporturilor să anuleze acest ordin pe care îl numește Toxic, la adresa cetățenilor din această parte a țării, condamnate la izolare. „Lui Răzvan Cuc nu-i pasă că ei îşi vor pierde locul de muncă pentru că nu vor avea cu ce să mai meargă la lucru. Cuc nici nu ştie şi nici nu-i pasă că mii de elevi merg de la sat la oraş cu trenul, ca să studieze la liceu, şi că fără aceste curse îi condamnă să nu mai aibă cu ce merge la şcoală. Cu aroganţa cu care deja ne-a obişnuit, Cuc aruncă tot nordul Moldovei într-o izolare profundă şi contribuie încă o dată la subdezvoltarea celei mai sărace regiuni din Uniunea Europeană”, a mai declarat Ioan Bălan.
Așteptăm replica sau acțiunile lui Răzvan Cuc….dacă vor veni.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here