Hard Radauti
Sâmbătă, 6 iulie 2019, slujitorii Episcopiei de Bălţi a Mitropoliei Basarabiei, aparținând de Biserica Ortodoxă Română, au fost împiedicați de intervenția „brutală” a preoților promoscoviți ai Mitropoliei Moldovei să oficieze slujba de pomenire a victimelor regimului totalitar comunist.
Într-un comunicat de presă eliberat de Episcopia de Bălți a Mitropoliei Basarabiei se menționează că „slujba de pomenire a început cu o întârziere de 40 de minute şi a fost oficiată doar parţial, motivul scurtării sfintei slujbe fiind intervenţia brutală a preoţilor promoscoviţi peste slujitorii Episcopiei de Bălţi, interzicându-le, în mod abuziv, să oficieze slujba de pomenire, somându-i, în acelaşi timp, fără a avea vreun drept, să părăsească incinta scuarului Gării Feroviare de Nord”
,,De Ziua comemorării victimelor represiunilor staliniste, în scuarul Gării Feroviare din Bălţi, la invitația Asociaţiei Victimelor Represiunilor Politice, au venit câțiva preoți ai Episcopiei de Bălţi din cadrul Mitropoliei Basarabiei pentru a oficia o slujbă de comemorare. O slujbă care a fost la început amânată, apoi întreruptă cu brutalitate de popii Episcopiei de Bălţi şi Făleşti” (Patriarhia Moscovei).
Biet neamul românesc, hulit la vest de unguri, la este de ruși cată să răzbească prin istorie, aducând slavă lui Dumnezeu. Oare preoții proruși nu știu că și dintre populația rusă a fost izgonită în Gulag? dar răutatea umană a pătruns pînă și în sânul Bisericii lui Hristos. Ce să mai spunem de alte medii ?

Sursă și foto : ,,În linie dreaptă”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here