Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Astăzi, 2 iulie 2019, m-am deplasat în bazarul din Rădăuți și am stat de vorbă cu o familie, care își câștigă existența, vânzând produse de îmbrăcăminte, încălțăminte. Vă reamintim că aseară a avut loc un incendiu, arzând patru chioșcuri. Comunicatul emis  de ISU, sună cam așa :
,,Incendiu în municipiul Rădăuți
01.07.2019, ora anunțării la 112 – 20:20
Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți și ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit cu 5 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în bazarul central al municipiului Rădăuți. La sosirea echipajelor, ardeau bunuri materiale din patru chioșcuri metalice și o tarabă  deschisă din lemn, cu pericol de propagare la chioșcurile învecinate, dar și la o locuință particulară. Incendiul a fost lichidat la ora 23:10.
Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința particulară, marfă textilă și mase plastice”

Ne întrebăm atât noi, cetățenii care cumpărăm una alta din bazar dar și cei care își câștigă existența, stând pe caniculă sau în gerul iernilor, pe cine deranjează Bazarul? Domnul și doamna ne-au comunicat că focul a fost pus intenționat de cineva, tabloul electric fiind intact, sigilat. Dânșii bănuiesc pe cineva, dar sunt doar supoziții. E dureros că se întâmplă astfel de lucruri. Până unde poate ajunge invidia, răutatea umană?

În vara anului 2016, în bazarul rădăuțean a mai avut loc un incendiu.

Întrebăm din nou : PE CINE DERANJEAZĂ BAZARUL DIN RĂDĂUȚI ?

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here