Hard Radauti
Duminică, 30 iunie 209, în jurul după-amiezii, a fost apelat serviciul de urgență 112. Se solicita prezența pompierilor pentru scoaterea din fântână a unei femei de 49 de ani, care căzuse în puțul unei fântâni, în localitatea Fântânele.
La fața locului s-a deplasat un echipaj al detașamentului de pompieri și o ambulanță SMURD TIM. Purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, slt. Alin Găleată a spus că femeia a fost scoasă din fântână, conștientă și cooperantă, fiind apoi transportată cu ambulanța SMURD TIM la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Oamenii legii vor stabili, în orele următoare cauzele producerii acestui incident.

 

Film : ISU Suceava

Salvare femeie din fântână

Operațiune contracronometru pentru salvarea unei femei în vârstă de 49 de ani, căzută într-o fântână adâncă de aproximativ 10 metri.Salvatorii au extras femeia, care era conștientă și cooperantă, dar cu semne de hipotermie avansată. Ulterior a fost preluată de echipajul SMURD TIM care i-a acordat primul ajutor medical și a transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

Publicată de ISU „Bucovina" Suceava pe Duminică, 30 iunie 2019

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here