Duminică, 30 iunie 209, în jurul după-amiezii, a fost apelat serviciul de urgență 112. Se solicita prezența pompierilor pentru scoaterea din fântână a unei femei de 49 de ani, care căzuse în puțul unei fântâni, în localitatea Fântânele.
La fața locului s-a deplasat un echipaj al detașamentului de pompieri și o ambulanță SMURD TIM. Purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, slt. Alin Găleată a spus că femeia a fost scoasă din fântână, conștientă și cooperantă, fiind apoi transportată cu ambulanța SMURD TIM la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Oamenii legii vor stabili, în orele următoare cauzele producerii acestui incident.

 

Film : ISU Suceava

Salvare femeie din fântână

Operațiune contracronometru pentru salvarea unei femei în vârstă de 49 de ani, căzută într-o fântână adâncă de aproximativ 10 metri.Salvatorii au extras femeia, care era conștientă și cooperantă, dar cu semne de hipotermie avansată. Ulterior a fost preluată de echipajul SMURD TIM care i-a acordat primul ajutor medical și a transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

Publicată de ISU „Bucovina" Suceava pe Duminică, 30 iunie 2019

Egger angajeaza
Egger

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here