Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Omule bun, când vrei să cârtești, când te enervezi pe preot bârfindu-l, gândește-te că Dumnezeu a voit ca Sfânta Taină a Preoției să i-o încredințeze omului, celui plămădit de EL, din tină. Deși Preoția se cuvenea îngerilor, celor ce se perindă în jurul tronului ceresc, totuși în Marea Sa Iubire, Bunul Tată i-a încredințat-o celui care cândva a căzut, în praful greu al păcatului.
Părintele Gherontie Ghenoiu spunea : ,,Preoţia este lucru înfricoşător. Ea se cuvenea îngerilor, însă Dumnezeu a încredinţat-o oamenilor. Puterea preotului este mai mare decât a îngerilor. Îngerii sunt puşi de Dumnezeu în slujba oamenilor şi iată că oamenii, precum Maica Domnului şi Sfântul Ioan Botezătorul, au ajuns mai presus decât toate puterile cereşti” – Patericul românesc, Arhimandrit Ioanichie Bălan
Și oare noi, știind acest lucru, ce facem? Hulim preotul, pe cel care ține în mâinile sale, Sfintele Taine, bârfim preotul, pe cel care celebrează Sfânta Euharistie. Și ca să fim ipocriți, mergem să sărutăm icoanele, uitând hula mergem și punem pomelnice, sperând la minuni. Dumnezeu nu face minuni, EL doar își iubește creația.
Spovada, ultima șansă și poartă spre atingerea cu buzele și sufletul, a potirului mântuirii.

Păcătosul, nevrednicul Iulian Iustin Melinte, Rădăuți

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here