Hard Radauti
Câțiva membri ai Asociației Civice, ,,Rădăuțiul Civic”, s-au gândit la inițierea unui proiect de suflet, pentru suflet și minte. Tabita, Simina, Naomi și Viorel pe numele lor au discutat și plămădit, încurajați de experiențele împărtășite de colega lor, Ana-Maria, o modalitate de a invita pe iubitorii de carte și nu numai, la citit și interacțiune, la socializare și-mpărțirea de opinii.
Dar iată cum sună invitația acestor tineri minunați :
,,Anunțăm cu bucurie lansarea comunității „BookHaos Society”, o comunitate creată cu scopul promovării lecturii într-o societate dominată de tehnologie. Dacă și tu îți dorești să redescoperi mirosul filelor și să îți stimulezi creativitatea, te așteptăm la prima întâlnire a clubului nostru. Nimic special: ia o carte și vino în parcul “Bogdan Vodă” (la statuie), unde vom petrece o oră citind, ca mai apoi să realizăm un schimb de idei sub forma unei discuții libere. Întâlnirile sunt alcătuite din două părți, anume: o oră de citit și o oră în care dorim să realizăm un schimb de idei despre conceptele care ne-au impresionat. De asemenea, ești binevenit să ne recomanzi o carte pe care tu o consideri foarte bună.
Prin această acțiune, exprimăm în mod public o trăsătură a unei societăți sănătoase: dorința de a avea oameni erudiți, capabili să ofere o multitudine de semnificații și viziuni asupra paginilor citite. Râvnim să adăugăm comunității în care trăim o culoare diferită față de cea a ecranele telefoanelor smart sau televizoarelor.
Vă așteptăm! „Într-o lume de pioni, fii nebunul care citește!”
Unde? Acolo unde se întâlnesc și tinerii și cei de vârste mai înaintate, adică în Parcul ,,Bogdan Vodă” – La Statuie.
Când ? Sâmbătă, 29 iunie între orele 14.00 – 16.00

https://www.facebook.com/events/396068597668730/

Jurnal de Rădăuți, urează succes acestei inițiative și invită la rându-i să vină în număr mare, La Statuie cu o carte sub braț. Felicitări Asociației ,,Rădăuțiul Civic” ! Mândri de voi !

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here