Deunăzi Dan Barna, băiatul îmbrăcat frumos și șeful celor  de la U.S.R. a declarat la un post de televiziune că ar vota o lege care ,,să reglementeze căsătoria între persoane de același sex, dacă măsura ar fi o prioritate, dar că în acest moment societatea românească nu este însă pregătită pentru o astfel de măsură” – Mediafax.
 „În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus și la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituției pe această temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranță, nu știu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”, a declarat Dan Barna.
Hopaaa! Domnul Barna pare mai mult în altă Europă….Trebuie să știu domnul Barna că deși aparținem U.E., noi Românii ca și alte țări demne ținem să ne păstrăm moralitatea și mai vrem noi românii să dăinuim, cinstind Familia tradițională, formată dn bărbat și femeie. Bun, dar atacurile asupra moralității naționale, asupra mamei Biserici naționale Ortodoxe Sobornicești s-a mai dat un atac, de data aceasta din partea așa-zisei arte teatrale. În cadrul unui spectacol de teatru jucat la Cluj cu ocazia ,, Zilei Mândriei” ( ce mai mândrie !)s-a jucat piesa  ‘Eu sunt. Şi?’. Un prieten cu job la Cluj, mi-a spus că este o piesă fără noimă, construită să defăimeze simbolurile religioase creștine, se ia în derâdere creștinii care merg la biserică și câte și mai câte lucruri grobiene care tind să lovească noțiunea de creștin. Păi am văzut persoane care s-au declarat a fi homosexuali și se băteau cu pumnul în piept că sunt credincioși, că Dumnezeu îi iubește ( normal că îi iubește. Dumnezeu este iubire ) că sunt creștini. Păi cum mai oameni buni spuneți una și faceți alta?
Potrivit Patriarhiei Române, „asemenea atitudini jignitoare la adresa covârşitoarei majorităţi a românilor, etichetarea negativă a credincioşilor creştini, ofensarea repetată a sentimentelor religioase dezbină societatea şi denotă intoleranţă tocmai din partea acelora care fac apel în mod insistent la toleranţă”.

”Considerăm că este vorba de un act de propagandă ideologică anticreştină, care nu poate fi scuzat sub pretextul unei manifestări aşa-zis artistice. Amintim că Legea cultelor 489/2006, la art. 13, alineatul 2, stipulează că sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de defăimare şi învrăjbire religioasă, precum şi ofensa publică adusă simbolurilor religioase” Patriarhia susţine respectarea legii în spiritul şi litera ei şi îndeamnă la promovarea decenţei în spaţiul public, „ca premisă pentru o reală toleranţă”. – Agerpres

Spectacolul a fost prezentat luni seara la Casa Tranzit din Cluj-Napoca.
„Săptămâna Mândriei” are loc la Cluj-Napoca în perioada 10 -16 iunie.
Prigoana împotriva Bisericii, împotriva noastră a creștinilor continuă fără neobrăzare și ce este dureros, fptul că dintre români sunt păcăliți, ademeniți pentru a face jocul celor de afară care vor o Românie destabilizată. Destabilizând, lovind în credința strămoșească ne pot robi mai ușor. Să fim santinele vii, neamului și credinței strămoșești.!

 

Iulian Iustin Melinte, Rădăuți

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here