Primăria municipiului Rădăuţi va efectua, în data de 15 iunie,  orele 19.00-21.00 și 16 iunie, orele 06.00-08.00 activități  de  aviotratament pentru combaterea ţânţarilor și a muștelor,   în zonele cu aglomeraţie locativă mai mare şi pe zonele cu mulţi arbori din zona centrală (aproximativ 300 ha) . Se va utiliza,  ca substanţă insecticidă, Aqua K-Othrine EC 250, iar ca solvent, apa.

Substanţele din gama K-Othrine (Aqua K-othrine)  combat toate insectele dăunătoare și generatoare de disconfort din igiena publică, țânțari, muște , molii, viespi –din zona urbană (parcuri, cartiere de locuințe, artere de circulație , zone de agrement). Insecticidul acționează prin contact și ingestie, asigurând un efect de șoc și o activitate bioacidă de 24 ore în aer și pană la 60 de zile pe suport.

Deși substanța  dispersată  nu prezintă pericol pentru sănătate, se  recomandă a se  evita deplasarea, contactul cu pielea, cu ochii sau ingestia,  pe cât posibil,  în aceste zone, în intervalele orare menționate.

Dezinsecția va fi efectuată cu un elicopter specializat .

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here