Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Primăria municipiului Rădăuți anunţă cetăţenii că în baza notificării Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava – Serviciul Control Oficial Sănătate și Bunăstare Animală, în perioada lunii iunie a acestui an, în funcție de condițiile meteorologice, vor fi demarate acțiuni de vaccinare antirabică aeriană a vulpilor.

Această campanie constă în servicii de informare a populației și servicii de transport, depozitare și distribuție de momeli vaccinale antirabice pentru vulpi.

Pentru evitarea unor situații neplăcute, vă rugăm să aveți în vedere măsuri  de minimă protecție a persoanelor și a animalelor.

 

Atenționări speciale

* Dacă vaccinul (conținutul blisterului de plastic-aluminiu încorporat în momeala vaccinală), vine în contact cu ochii, gura, nasul, pielea lezionată a omului, trebuie contactat imediat medicul. În acest caz, procedurile medicale trebuie efectuate în conformitate cu reglementările în vigoare, care se referă la expunerea la virusul rabic.

* Dacă mâinile sau altă parte descoperită a corpului vine în contact cu vaccinul, zona respectivă se va spăla abundent cu apă și săpun!

* Vaccinul nu este destinat imunizării animalelor domestice dar, în cazul consumului accidental, s-a constatat că vaccinul nu este dăunător pentru acestea (câini și pisici).

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here