Hard Radauti

Incendiu în orașul Cajvana

Aseară, în jurul orei 22.15, un apel la 112 i-a făcut pe Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cajvana, Arbore și Botoșana, să intervină cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Cajvana.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul locuinței, construit din lemn, cu învelitoare din șindrilă, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la alte două case, aflate în imediata apropiere. Incendiul a fost lichidat la ora 0:13.
A ars acoperișul casei pe o suprafa ă de aproximativ 130 mp. S-au degradat tavanul pe  80 mp, bunuri casnice, aparate electrocasnice, obiecte de mobilier și elemente de tâmplărie. De asemenea, la una dintre locuințele învecinate s-au degradat aproximativ 60 mp din fațadă și trei geamuri, iar la cea de-a doua casă învecinată, s-au degradat 30 mp din fațadă, două uși și patru geamuri.
Incendiul a izbucnit din podul locuinței, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și locuințele învecinate, cu bunurile aferente.

 

Informații primite de la purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, domnul sublocotenent Alin Găleată, căruia îi mulțumim.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here