În dorința Bucovinei Rădăuți de a rămâne pe poziția a 2-a, sâmbătă 04.05.2019 va juca la Râmnicu Sărat cu echipa din localitatea buzoiană,C.S.M., pe stadionul ,,Municipal”.
Dacă la Rădăuți, Bucovina a valsat într-o concordie fericită cu liderul grupei, Gloria Buzău, sâmbătă de la ora 18.00 va avea un examen dificil cu echipa buzoiană care în etapa trecută ( a XXV – a ) a cedat cu scorul de 0-1 în fața vecinilor de la Metalul Buzău. dacă Bucovina Rădăuți se situează înaintea etapei a XXVI-a pe locul secund al grupei, C.S.M. Buzău se află pe penultimul loc din grupă și credem că va lupta pe viață și pe moarte, cu ai noștri pentru a nu sări în altă barcă, retrogadând.
Avem încredere în formația pe care foștii internaționali Goian Dorin și Bălan Daniel, o vor trimite, sâmbătă în teren, pentru a lua cele trei puncte puse în joc, la victorie. Noi suporterii care vom sta pe acasă, le ținem pumnii lui Iuli Ionesi, Andrei Cerlincă, Liviu Busuioc și a celorlalți răzeși pe care-i dorim să se întoarcă sub scuturi, Acasă. Adică, victorioși.

#HAIBUCOVINA 💛💙

 

Iulian Iustin Melinte, Rădăuți

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here