Doi tineri în vârstă de 19 ani, din Rădăuţi, au fost reţinuţi de poliţişti fiind suspectaţi de mai multe furturi.

Polițiștii  Biroului Investigații Criminale Rădăuți, cu sprijin din partea polițiștilor Biroului Ordine Publică – Compartimentul Proximitate și Compartimentului Criminalistic, însoțiți de o grupă de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale – IPJ Suceava, au pus luni 22 aprilie , în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Rădăuți la persoane suspectate de comiterea de infracțiuni de furt calificat.

Astfel, poliţiştii au identificat mai multe bunuri privind un furt din data de 11 aprilie 2019 în dauna unui bărbat din mun. Rădăuți. Bunurile au fost ridicate în vederea cercetărilor.

În cadrul activităților informativ-operative desfășurate, au fost identificați doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, din municipiul Rădăuți, față de care au fost emise mandate de aducere și care au fost puși sub învinuire pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Față de cei doi suspecți, polițiștii Biroului Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați parchetului local cu propunerea de a dispune măsuri preventive.

Potrivit IPJ Suceava, unul dintre suspecți se afla sub măsura controlului judiciar într-o altă cauză penală.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here