Hard Radauti

Miercuri, 17 aprilie 2019, Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” Rădăuţi, în cadrul unui parteneriat cu Liceul Teoretic ,,Anastasie Bașotă”, sat Pomârla, jud.Botoșani, parteneriat cu titlul ,,Pe urmele lui Eminescu”, a fost gazdă pentru 22 de elevi, părinții acestora și cadre didactice, urmărind stabilirea de relații de colaborare între instituțiile partenere și desfășurarea de activități extrașcolare comune.

Oaspeții, îndrumați de dl. prof. Dițu Doru, au sosit în școală la orele 10 şi au fost întâmpinaţi de doamna director Sascău Gabriela şi dir. adjunct Coroamă Sorin împreună cu un grup de elevi. Aceştia au vizitat instituția, apoi au desfășurat, pe ateliere, activități de arte vizuale şi abilităţi practice, sub directa îndrumare a doamnelor profesoare Bîndiul Vera, Dumitrescu Liliana și Bălici Laura.

Vizita s-a încheiat cu un frumos spectacol, dedicat marelui poet, Mihai Eminescu, pe urmele căruia au pornit cei de la Botoșani, moment  în care, prin corul școlii coordonat de dna prof. Herghelegiu Cătălina, precum și prin cântecele oaspeților a răsunat, încă o dată, numele celui care, cu mândrie, îl poartă instituția rădăuţeană  de învățământ. Totul a culminat cu o horă românească ce a unit întreaga suflare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here