Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Rezultate remarcabile obținute de elevii Școlii Gimnaziale Regina Elisabeta la olimpiadele școlare, etapa județeană 2019.

La limba și literatura română s-au calificat la etapa naţională, două eleve: Ichim Otilia, clasa a V a B, premiul I si Golea Teofana, clasa a VI a A, premiul I, iar mentiune au obţinut elevii Sava Matei, clasa a VI a A si Bărbuță Theodora clasa a VIII a A îndrumaţi de  profesor Teișanu Ana Maria.

La Olimpiada Lectura ca Abilitate de viață, eleva Neamțu Melania, clasa a VI a A a obtinut menţiune fiind îndrumată de  profesor Teișanu Ana Maria.

Rezultate foarte bune au fost şi la biologie. Coordonaţi de profesor Telișcă Maria, elevul  Parasca Mihai, clasa a VII a A s-a calificat la etapa naţională şi elevele Cozaciuc Ioana, clasa a VII a A şi Turliuc Clara, clasa a VII a A au primit menţiuni.

Pe podium s-a aflat de două ori eleva Reuț Diana, clasa a VII a A.  Astfel, indrumată de  profesor Trufin Magdalena a obţinut premiul III la matematică şi premiul III la limba engleză îndrumată de profesor  Pînzaru Alina. De asemenea la limba engleză eleva Paraschivei Larisa, clasa a VIII a A a obţinut menţiune.

Felicitări elevilor şi profesorilor coordonatori şi asteptăm cu interes rezultatele de la faza naţională.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here