Oamenii din zona de munte își iau uneori faitonul ( căruța ) și vorbind cu bidiviul, de una de alta, pleacă să culeagă vreascuri, crengi căzute, pentru foc în gospodărie. Așa a făcut și un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Straja, județul Suceava. Bărbatul a întârziat mai mult decât și-ar fi imaginat rudele care au pornit în căutarea lui. Fratele bărbatului de 53 de ani l-a descoperit, pe acesta în albia râului Suceava. Era mort.
Fratele victimei a sunat la 112, la fața locului prezentându-se un echipaj de pompieri și polițiști. După ce trupul celui decedat a fost scos pe mal, oamenii legii au constatat că victima nu prezenta urme de violențe, vizibile. După verificările efectuate de către criminaliști se pare că marți, înainte de amiază, bărbatul de 53 de ani  și-a luat drujba și un topor, pentru a aduce lemne în gospodăria proprie. Trupul nefericitului gospodar a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei care va stabili cauza decesului.
S-a întocmit de către oamenii legii, un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă.

Iulian Iustin Melinte, Rădăuți

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here