Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI
Bălcăuți  este situat în partea de nord-est a Romaniei, cu prelungiri în nordul Moldovei, având ca vecinãtate Orasul Siret, Comuna Serbauti, Comuna Calafindesti, desfãşurându-se pe o suprafaţã de 5 km. pãtraţi.
Aseară la emisiunea ,,Românii au talent” ( ProTv ) dansatorii de la ansamblul de dans Kozaciok din Bălcăuți, au primit patru de DA.
Asociația Culturală ”Kozaciok” a fost înființată în 2011, având ca scop promovarea valorilor cultural și susținerea tinerilor artiști aparținând minorității ucrainene din România.
Dintre obiectivele principale, menționăm:
  • Promovarea obiceiurilor, tradițiilor și culturii minorității ucrainene din România, atât înțară, cât și în afara țării;
  • organizarea de concerte, spectacole, expoziții și alte acțiuni culturale în România, în colaborare cu artiști români și/sau străini;
  • realizarea de proiecte comune cu alte asociații din România și din străinătate;
  • infiintarea si dezvoltarea unui Centru Cultural pentru Tineret, care să propună cursuri de muzică, dans, teatru și alte activități, în vederea cunoașterii și promovării patrimoniului cultural ucrainean (literatură, poezie, spiritualitate, artă, etc.).
AsociațiaCulturală”Kozaciok” este reprezentată pe scena artistică de către Ansamblul Kozaciok.
Felicitări și succes pe mai departe !
                                     Iulian Iustin Melinte, Rădăuți.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here