Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Cu jalba in protap, la Bucuresti

Politistii de frontiera suceveni, afiliati Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual alaturi de colegii de la  celelalte arme din Ministerul Afacerilor Interne, care au aderat la acest sindicat si anume Politia Nationala, Administratia Nationala a Penitenciarelor ( Ministerul Justitiei ) au pichetat si demonstrat vocal, afisand pancarte in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, a Ministerului de Justitie nemultumiti de faptul ca mereu sunt dusi cu vorba si promisiunile facute de guvernanti se gasesc doar in acte.

 

 Vicepresedintele S.N.P.P.C., Politia de Frontiera Suceava, Costel Roman a declarat pentru Jurnal de Radauti ca sindicalistii, care zi de zi sunt in strada, in operativ, s-au saturat sa asculte comunicate de presa in care opiniei publice i se vand gogosi cum ca politistii, ofiterii si agentii au salarii foarte mari stand in birouri deasupra hartilor. Printre revendicarile celor prezenti s-au numarat : salarizare echitabila conform conditiilor de munca, dotarea politistilor din operativ cu echipamente de protectie la nivelul standardelor U.E., eliminarea discrepantei dintre pensionarii din M.A.I, dotari la capitolul logistica ( aparatura, echipament, masini ).

Sindicalistii suceveni alaturi de ceilalti colegi din tara, s-au trezit cu noaptea in cap,  rapindu-si din timpul lor liber deplasandu-se la portile care decid politic soarta acestor oameni. Oameni cu familii si trebuinte.

In speranta ca vocea lor va fi auzita, ca revendicarile nu vor fi fost doar zgomot, sindicalistii au parasit, Bucurestiul intorcandu-se pentru a executa noi si noi misiuni pentru ca datoria lor este de a fi in slujba cetateanului.

 

 

 

Iulian Iustin Melinte, Suceava

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here