Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Hoții nu au scrupule. Nu fac diferența că sparg casa unui boier, casa unor bătrâni sau Casa Domnului. Ei doar acționează după impuls.
Abia trecuse de ora 18, ieri 31 ianuarie, când o localnică din Fălticeni a văzut cum un individ se foiește prin fața casei parohiale din cadrul Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului” din localitate. Femeia a văzut și geamurile sparte de la ușa casei parohiale și făcând legătura între individul de afară și lipsa geamurilor a bănuit că aici nu-i lucru curat. Creștina cu frica lui Dumnezeu l-a anunțat pe preotul paroh Adrian Brădățanu, acesta sunând imediat la Poliția Locală. Într-un timp foarte scurt au sosit și echipaje de la Poliția Municipiului Fălticeni.
Dar până să sosească organele polițienești, preotul paroh însoțit de un muncitor care lucra la biserică au ajuns la fața locului crezând că vor pune mâna pe hoți. Cel care a dat spargerea a reușit să fugă printr-un gemuleț, de la baie. Lucrătorii de la Poliția Locală au cutreierat străduțele din apropierea casei parohiale în speranța că-l vor prinde pe hoț însă fără nici un rezultat. Polițiștii criminaliști au constatat că hoțul era pregătit să fure scule ale muncitorilor care renovau interiorul casei parohiale, însă nu a apucat să acționeze. Cleptomanul s-a tăiat serios la mână în gemulețele sparte căci polițiștii au descoperit și o baltă de sânge, bănuind cum e și firesc că autorul spargerii s-a ales cu o rană urâtă la una din mâini.
Răspunzând întrebărilor polițiștilor, doamna care a anunțat delictul le-a mai declarat acestora că individul care stătea de șase, părea o persoană destul de în vârstă.
Casa parohială a ,,Bisericii Adormirea Maicii Domnului” din Fălticeni a mai fost în trecut ținta hoților. De data aceasta ei au plecat cu mâna goală… și rănită.

Iulian Iustin Melinte, Suceava

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here