Marți seară, în jurul orelor 20.00, un tânăr de 23 de ani din comuna Drăgoiești, Traian B., ținea în mână hățurile unei căruțe pe care o alerga pe ulițele localității în viteză, ca la hipodrom. În atelaj se afla și tatăl tânărului, Paul B., în vârstă de 50 de ani. Ambii erau beți turtă. Bidiviului înhămat la atelaj, îi sărea coama în alergătură și vizibil deranjat de loviturile de bici primite, mai executa manevre necontrolate.

       La un moment dat, datorită vitezei, a drumului acoperit cu zăpadă, tânărul cowboy, într-o curbă la drepta a pierdut controlul hățurilor și a căruței. Din cauza balansului, Paul B., tatăl lui Traian B. neștiind de forța centrifugă, a fost aruncat din căruță.

      După accident, fiul ș-a urcat tatăl în atelaj grăbindu-se spre casă. Ajunși la domiciliu, fiul a sunat la 112 văzându-și tatăl lovit la cap. Ambulanța a sosit la locuința celor doi unde i s-au acordat primele îngrijiri bărbatului care se lovise în cădere, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean Suceava pentru continuarea investigațiilor medicale.

      Testați de polițiști cu aparatul etilotest, s-a constatat că Paul B. adică tatăl, avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat iar fiul, Traian B. avea o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia din urmă i s-au recoltat și probe de sânge.

     În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

 

                   Iulian Iustin Melinte, Suceava

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here