Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Este dureros ca părinte să-ți vezi copilul suferind continuu și să nu poți face mare lucru, decât ajutându-l, cu puterile tale.
Duminică seară, în jurul orei 21.00, o femeie din municipiul Rădăuți, a sunat la Serviciul 112 ( SNAU ), declarând că fiul ei în vârstă de 53 de ani a încercat să se sinucidă, folosind un cuțit cu care a încercat să se taie în zona abdomenului.
Ajungând la domiciliul de unde s-a făcut apelarea, polițiștii au constatat că fiul femeii fusese transportat deja la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru îngrijiri medicale. Din spusele mamei, acesta suferind de diabet și având proteze la ambele membre inferioare, se văita în ultima vreme de dureri atroce care probabil l-au împins spre gesturi necugetate. Mai întâi, continuă mama a văzut pete roșiatice, pe colacul de la toaletă apoi îndreptându-se val-vârtej spre camera fiului a observat că acesta avea făcută o incizie în zona abdomenului.
Intrând în camera bărbatului care a încercat să se sinucidă, polițiștii au observat pete de culoare brun roșiatice, cu aspect de sânge atât pe plapuma cât și pe cearșaful de pe patul victimei. Jos, la unul din picioarele patului s-a descoperit o sticlă de vodcă de 500 ml, goală și un pet de bere de 2,5 l, tot gol. Lângă sticle a fost identificat un cuțit cu lama de 20 de cm, care prezenta pete brun roșiatice, cu aspect de sânge. Pete de acest gen s-au descoperit și pe covorul de la marginea patului.
Mama nefericitului bărbat a concluzionat plângând, că în ultima vreme fiul ei se plângea de durere și starea în care se afla, faptul că nu mai avea speranțe, căzând în brațele deznădejdii, ale alcoolului, toate acestea l-au împins spre a recurge la sinucidere. Se pare că pe unii dintre noi, Dumnezeu ne iubește mai mult însă noi nu suntem pregătiți să suportăm sau să înțelegem toate acestea.

Iulian Iustin Melinte, Suceava

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here