Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Maria Montessori și excelența în educație

Maria Montessori -Am auzit cu toții de sistemul de învățământ Montessori, care de fapt este un sistem care este accesibil numai oamenilor cu potențial financiar. Dacă cineva dorește să își educe copilul cu  altă metodă decât cea clasică, la stat, acesta poate alege metoda de predare Montessori.

Mie mi se pare o metodă foarte bună, care lasă copilului libertate de exprimare. Și în același timp îl ajută să descopere mediul înconjurător, prin metode didactice și pedagogice binevenite.

Este mare lucru ca un copil să nu fie agresat verbal la școală și să  simtă bucuria copilăriei din plin, chiar și atunci când învață. Este ideal ca copilul să aibă cele mai bune metode de a învăța și să nu dezvolte încă de mic teamă, vină și timiditate. Pentru că viitorul adult este construit de copilul de ieri și rănile emoționale se șterg foarte greu, sau niciodată. De aceea metoda Mariei Montessori, este o metodă pedagogică foarte răspândită în zilele noastre. Dar este păcat că educația cu această metodă pedagogică, costă mulți bani. Și nu este pentru oricine.

Maria Montessori și excelența în educație
Maria Montessori

Viața Mariei Montessori

Continuarea pe jurnalspiritual.eu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here